Close
Varegrupper

Fragt og levering

Levering

Såfremt den bestilte vare er på lager afsendes senest første hverdag. Den gennemsnitlige leveringstid er ca. 3 arbejdsdag.

Du kan afhente ordren fra vores kontor efter en aftale. Ring på tel. 31535914.

I webshoppen kan man bestille vare til afhentning eller vi kan sende dem med PostDanmark.  MB BIAVL benytter et fast fragtgebyr(100 kr) på forsendelser gældende for pakker, hvor vægt ikke overstiger 10 kg og overholder postens krav til normal pakker. Hvis pakkestørrelse overstiger ovennævnte betingelser, du vil modtager en ny fragtpris via e-mail eller tel.

Fortrydelse/ændringer

Vi betragter handlen først som en bindende aftale mellem dig og MB BIAVL. Skulle du fortryde din bestilling eller ønske den ændret, er du altid velkommen til at sende os en e-mail på info@mbbiavl.dk eller ringe på tlf. 31535914.Såfremt varen ikke er afsendt, vil vi altid acceptere en korrektion eller annullering af ordren. I henhold til loven du har ret til 14 dages fuld retur.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Returnering

Skulle du have modtaget varer som er ødelagte under transport eller uforeneligt med regningen, kontakte os hurtigst muligt på info@mbbiavl.dk eller på tlf. 31535914. Vi modtager aldrig returnerede varer uden en aftale på forhånd.Ved returnering af varer beder vi venligst om, at vedlægge kopi af faktura.Returnering af varer sker på eget ansvar og for egen regning. Vi beder dem altid kontakte os såfremt du ønsker, at returnere en vare. 

Bestilling

På mbbiavl.dk kan du kun bestille varer via vores website. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os.

Alle priser er inkl. moms. Priserne er dagspriser.

Når du handler med mbbiavl.dk indgås aftaler på dansk.

Hvis du ønsker, at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, skal du sende en mail til info@mbbiavl.dk.

Betaling

På mbbiavl.dk kan der betales med:

Dankort og andre betalingskort (kreves Nets’ gældende gebyrer )

Bankoverførsel (obs! Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen)

Reg nr. 3409  Konto nr. 11737501

Der er forbundet et kortgebyr med brug af de forskellige betalingsmuligheder. Gebyret, for at benytte de respektive betalingskort og -måder, er oplyst i parentesen. Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra mbbiavl.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev: