Close
Varegrupper

Handlesvilkår

Handelsvilkår

Vilkår og betingelser for brug af webstedet mbbiavl.dk

Det er forbudt at sende misbrugt materiale, vulgære, skrevet med had eller vrede mod et andet, der indeholder trusler eller krænker privatlivets fred, der bryder loven. Er forbudt spam, invasion af stillinger, reklamer, kædebreve, pyramidespil og andre kommercielle eller ikke-kommercielle meddelelser af denne type. Forbudte beskeder fremmedfjendske, racistiske, diskriminerende, obskøne beskeder samt.

Levering

Såfremt den bestilte vare er på lager, vil vi afsende senest første arbejdsdag efter bestillingen. Den gennemsnitlige leveringstid, er ca. 3 arbejdsdage.

Fortrydelse/ændringer

Skulle du fortryde din bestilling eller ønske den ændret, er du altid velkommen til at sende os en e-mail på info@mbbiavl.dk eller ringe på tlf. 31535914. Såfremt varen ikke er afsendt, vil vi altid acceptere en korrektion eller annullering af ordren hvis det er muligt.

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på mbbiavl.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi . Din ordre skal sendes retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du afholder selv de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varerne. 
Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Ved køb af udstyr til biavl kan den originale emballage udgøre en væsentlig del af varens værdi. Send derfor emballagen med retur, for at sikre, at betingelserne for at udøve fortrydelsesretten er opfyldt. Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varer.  Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

MB BIAVL

Aaparken 48

Aalestrup 9620

Varens stand, når du sender den tilbage: 

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. 

Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. 


Tilbagebetaling af købsbeløbet: 

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købet. 

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. 

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. Beløbet bliver overført til det kort du har betalt med eller på din bankkonto, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen. Eneste omkostning du har når du fortryder, er portoen for at sende varen tilbage til os. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Returnering/Reklamation

Skulle du have modtaget varer som er ødelagte under transport eller uforeneligt med regningen, kontakt os da hurtigst muligt på info@mbbiavl.dk eller på tlf. 31535914. Ved returnering af varer beder vi venligst om, at vedlægge kopi af faktura. Returnering af varer sker på eget ansvar og for egen regning. Vi beder dem altid kontakte os såfremt du ønsker, at returnere en vare. Når du handler på mbbiavl.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet,  afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. 

Hvor hurtigt skal jeg reklamere? 

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. 

Varen sendes til:

MB BIAVL

Aaparken 48

Aalestrup 9620

Vi har brug for følgende information når du sender varen til os. Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

 Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. 

Web sikkerhed

Denne web sikkerhed beskriver dine rettigheder vedrørende vores opbevaring, deling og beskyttelse af dine personlige oplysninger. Det gælder for MB Biavl hjemmeside. Du accepterer denne web sikkerhed, når du tilmelder dig, får adgang til eller bruger vores produkter, tjenester, indhold. Vi kan ændre denne politik til enhver tid ved at udgive en revideret udgave på vores hjemmeside. Den reviderede udgave vil være træde i kraft på det tidspunkt, vi offentliggør den. Desuden, hvis den reviderede version indeholder en væsentlig ændring, vil vi give dig besked med 30 dages varsel ved at sende meddelelse om ændringen på vores hjemmeside. For at du kan indgå aftale med os på mbbiavl.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos MB Biavl og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Direktøren og de ansatte for MB Biavl har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på mbbiavl.dk er MB Biavl. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til mbbiavl.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. 

Som registreret hos MB Biavl har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til MB Biavl via e- mail info@mbbiavl.dk.

Webstatistik

Vi bruger en webstatistik på mbbiavl.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv. Webstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere mbbiavl.dk.

Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev: